Receptframtagning

 

Vi älskar mat. Och vi älskar att jobba med mat. En av våra specialområden är att ta fram nya recept till olika företag, bl a har vi gjort uppdrag för Norrmejerier och Polarbröd där vi jobbar med allt från idé till fotografering och receptkorrektur. Vi är alltid med på fotograferingarna och har hand om alla kontakter med matstylister, fotografer och kockar. Vi letar också rekvisita och miljö som passar uppdraget. Eftersom vi älskar Norrland och utgår från Umeå gör vi gärna jobben här hemma men om någon absolut vill att vi jobbar med kockar och fotografer i Stockholm eller Göteborg gör vi det, men vi försöker alltid argumentera för våra lokala partners, de är bara bäst 🙂

 

polarbrodsbilder polarbrodsbilder2 polarbrodsbilder3 polarbrodsbilder4 polarbrodsbilder5 polarbrodsbilder6 polarbrodsbilder7 polarbrodsbilder8 polarbrodsbilder9 polarbrodsbilder10 polarbrodsbilder11